Filmi shqiptar “Cold November” nis transmetimin në Netflix

By admin Nov 27, 2022 #FESTIVAL #NETFLIX

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kosova po vazhdon të shënojë suksese ndërkombëtare sa i përket kinematografisë.

Shumë filma e aktor tashmë janë bërë pjesë e festivaleve më të mëdha të filmit në botë.

Një tjetër arritje së fundmi e ka bërë edhe filmi “Cold November”, i cili tashmë mund të shikohet edhe në një prej platformave më të njohura të transmetimit të filmave, serialeve dhe shfaqjeve, Netflix.

Lajmin e ka bërë të ditur aktorja e njohur, Adriana Matoshi, e cila edhe është një nga protagonistet në film.

“Miqtë e mi, një lajm shumë të mirë dua ta ndaj me ju. Një nga filmat që kam luajtur njërin prej roleve kryesore tani keni mundësinë me e pa në Netflix. Urime Ismet Sijarina, Fatmir Spahiu, Kushtrim Hoxha. Cold November”, ka shkruar Matoshi në njoftim

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *