FIFA e dënon Serbinë, pasi harta e Kosovës me ngjyrat e flamurit serb u shfaq në zhveshtoret e tyre

By admin Dec 7, 2022 #dënon #fifa #Serbinë

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Federata serbe e futbollit u gjobit me 20,000 franga zvicerane për shkak se në dhomat e zhveshjes u shfaq harta e Kosovës me ngjyrat e flamurit serb.

Kjo gjë ndodhi në takimin e parë ndaj Brazilit, duke qenë një nga veprimet më skandaloze që ndonjë kombëtare ka bërë në dhomën e zhveshjes.

Ky dënim i FIFA-s  vlen vetëm për shkak të flamurit skandaloz të Serbisë të shfaqur në dhomat e zhveshjes.

Ka një tjetër procedurë të hapur në lidhje me ofendimet e trajnerit serb dhe tifozëve në ndeshjen ndaj Zvicrës.

/TV Arbëria

By admin

Related Post