Fatos Nano në spital në gjendje të rëndë shëndetësore..

By admin Aug 29, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Ish kryeministri Fatos Nano është shtruar në spital.

Paraprakisht mësohet se ai është shtruar në një spital privat në kryeqytet.

Ai ndodhet nën kujdesin e mjekëve në reanimacion.

Por ende nuk dihen shkaqet shëndetësore dhe arsyeja e komplikacioneve.

By admin

Related Post