Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Dukolli për krerët e UÇK-së në Hagë: Ju pret Kosova, krenar e fitimtar - Philoshea

Dukolli për krerët e UÇK-së në Hagë: Ju pret Kosova, krenar e fitimtar


Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

 Ish-komandanti i UÇK-së si dhe anëtari i Nismës Socialdemokrate, Çerkin Dukolli, ka rikujtuar pafajësinë e ish luftëtarit të UÇK-së, Fatmir Limaj – Komandant Çelikut.

 

Ai përmes një postimi në Facebook, ka thënë se ashtu si u vërtetua 17 vite më parë pafajësia e Limaj me argumente, ashtu do të ndodh edhe me krerët e UÇK-së të cilët janë në përballje me drejtësinë në gjykatën speciale, në Hagë.

Postimi i tij i plotë:

17 vite më parë, në Hagë me argumente u vërtetua pafajësia e Komandant Çelikut dhe lufta e pastër e UÇK-së.

Kjo do të ndodhë njëjtë dhe përsëri edhe me krerët e UÇK-së dhe shtetëndërtuesit e vendit që aktualisht janë në përballje me drejtësinë në gjykatën speciale.

Krenar me UÇK, mirënjohje e respekt për ju burrështetas!

Ju pret Kosova, krenar e fitimtar.     /TV Arbëria

 

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *