Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Ditari model i një mësuesi që vështirë që e gjen sot / FOTO - Philoshea

Ditari model i një mësuesi që vështirë që e gjen sot / FOTO

By admin Nov 5, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Një mësues që i kushtoi deri në momentin e fundit të jetës së tij të gjithë diturinë, duke nxjerrë breza të tërë të sukseshmëm që sot jetojnë dhe punojnë në të katër anët e botës.

Respekt pa fund për mësuesit tanë që sakrifikuan, respekt pa fund për ty mësues Ismeti.

Je një model që do të mbajmë gjithmonë në zemër derisa të jemi gjallë.

Këto janë shënimet e fundit të mësuesit tonë të dashur dhuruar për faqen tonë nga Enkelejda Nanushi.

By admin

Related Post