Deputeti i PDK-së ia kris këngës i bën konkurrencë Ramush Haradinajt

By admin Nov 4, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Haradinaj nuk është tani më politikani i vetëm që ja “thur” këngës në paraqitje televizive. Së fundmi edhe deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Hisen Berisha ka shprehur dashamirësi për muzikën.

Ai ka treguar se dëgjon shumë muzikë, dhe se kënga është ajo që e ka përcjell çdo kund.

Duke udhëtuar mbrapa në kohë përmes muzikës, Berisha tha se ish-kryeministri Ramush Haradinaj nuk dinë të këndoj.

“Ramushi lidhje s’ka me muzikë veç bërtet, më mirë këndoj unë”, tha Berisha në T7.

Por për të treguar se a ka zë për muzikë, Berisha pa hezitim ja krisi këngës.

By admin

Related Post