Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Deputetët britanikë i premtojnë Kurtit përkrahje për anëtarësim në KiE - Philoshea

Deputetët britanikë i premtojnë Kurtit përkrahje për anëtarësim në KiE

By admin Nov 1, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Deputetë të Parlamentit të Mbretërisë së Bashkuar, i kanë premtuar kryeministrit Albin Kurti, përkrahje për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës, në NATO dhe institucione tjera ndërkombëtare.

Sipas njoftimit për media të Qeverisë, Kurti i shoqëruar me ambasadorin, Ilir Kapiti, në Parlamentin britanik i ka takuar deputetët Harriett Baldëin, Stephen Doughty, Alex Sobel, Martin Vickers, Luke Pollard, Mattheë Offord dhe Tony Lloyd.

“Ai iu falënderua përfaqësuesve britanikë për kontributin për Kosovën. Gjatë bashkëbisedimit në veçanti u theksua vazhdimi dhe thellimi i miqësisë dhe partneritetit ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Mbretërisë së Bashkuar”, thuhet në njoftimin e Qeverisë.

By admin

Related Post