Çka shkruhet në letrën e dorëheqjes së policëve serbë në veri?

By admin Nov 6, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Dhjetëra policë serbë të veriut, kanë dorëzuar edhe zyrtarisht letrat e dorëheqjes.

Këtë e kanë bërë në mënyrë të organizuar pas përfundimit të protestës që u mbajt sot në Mitrovicën e Veriut.

Mediat serbe kanë publikuar edhe letrat e dorëheqjes. Aty thuhet se shumica prej policëve, janë larguar për siç kanë thënë, arsye personale dhe morale.

Largimi i serbëve nga institucionet është konfirmuar edhe dje në një takim të serbëve.

By admin

Related Post