Çka kërkoi Kurti para pranverës së 2024-të bëj Serbia!

By admin Aug 29, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kurti kërkon normalizim të marrëdhënieve me Serbinë para 2024-tës

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka kerkuar normalizim të marrëdhënieve me Serbinë para pranverës së vitit 2024.

Kjo sepse siç tha Kurti ka një ndjenjë urgjence për zbatimin e marrëveshjes dhe normalizim të raporteve të përqendruara në njohjen reciproke para zgjedhjeve në vitin e ardhshëm në SHB dhe BE.
Kjo sepse sipas tij, aleatët do të jenë të preukopuar me këto zgjedhje.

“Ka një ndjenjë urgjence për zbatimin e marrëveshjes dhe normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, të përqendruara në njohjen reciproke de-facto, më së voni deri në pranverën e vitit të ardhshëm”, ka thënë kryeministri Kurti në një intervistë për “Bloomberg”.

By admin

Related Post