Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Cila fabrik e mobilieve u dogj sot në mëngjes Kosovë - Philoshea

Cila fabrik e mobilieve u dogj sot në mëngjes Kosovë

By admin Sep 2, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Sot në ora 07:25 min. është përfshi nga zjarri Fabrika Mobileve te Naseri në Shirok.
Intervenimi shpejtë nga Zjarrfikësit edhe pse janë nga Dy Zjarrfikës në ndërrim kanë arritur të lokalizojnë dhe shpëtojnë pjesën më të madhe të Fabrikës.
Kështu thuhet në njoftimin e Organizata Vullnetare Zjarrfikësit dhe Shpëtimit.


By admin

Related Post