Çfarë thotë kryetari i Pejës Gazmend Muhaxheri për rrahjen e të moshuarës

By admin Nov 2, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Kryetari i Pejës, Gazmend Muhaxheri është deklaruar për rastin e rrahjes së të moshuarës në Qendrën për të Moshuar “Orenda” në Pejë.

Në reagimin e tij, kryetari Muhaxheri tha se Komuna e Pejës nuk menaxhon me institucionin në fjalë.

Teksa fton inspektoratin e shëndetësisë dhe organet e rendit që ta trajtojnë këtë rast.

Reagimi i tij i plotë:

By admin

Related Post