Burri nga Uganda martohet me shtatë gra përnjëherë: Do të marr edhe gra të tjera

By admin Sep 13, 2023

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Një burrë nga Uganda ka marrë vendim për diçka jo fort të zakonshme. Ai të dielën është martuar me shtatë gra përnjëherë.

Ceremonia e martesës së tij u bë virale edhe në rrjetet sociale.

Madje ai tha se planifikon të martohet edhe me gra të tjera.

“Unë jam ende djalë i ri dhe në një të ardhme të afërt, në dashtë Zoti, nuk mund të them se do të ndalem me këtë”, tha ai.

Ai shtoi se mes grave nuk ka xhelozi.

“Nuk ka xhelozi mes grave të mia. Vendosa të martohem me të gjitha që të jemi një familje e madhe e lumtur”, shtoi burri.

By admin

Related Post