Borrell: Në Kosovë e Serbi është dorëzuar drafti i fundit i propozimit të BE-së

By admin Dec 6, 2022 #Borrell #Kosovë #Serbi

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian, Josep Borrell, ka thënë se të hënën e pesë dhjetorit, në Serbi është dorëzuar drafti i fundit i propozimit të ri të BE-së për dialogun, dhe i njëjti është dorëzuar edhe në takimin midis Miroslav Lajçak dhe kryemisnitrit të Kosovës, Albin Kurti.

Gjatë hyrjes së tij në Samitin në Tiranë, Borrell nuk ka dhënë afate sa i përket dialogut.

“Është një moment i rëndësishme për dialogun Kosovë Serbi. Dje në serbi e kemi dorëzuar verisonin e fundit të propozimit që është vendosur në tavolinë ndërsa në Kosovë e kemi dorëzuar sot”, ka thënë Borrell.   /TV Arbëria

By admin

Related Post