Blerta Deliu thotë se PDK kthehet në pushtet në zgjedhjet e radhës

By admin Nov 7, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra, i është përgjigjur 50 pyetjeve të emisionit Prive.

Nga politika deri tek jeta personale, deputetja tregoi shumëçka në minutat e rezervuar me të.

Ajo tregoi nëse ka marrë ndonjëherë direktiva nga ndërkombëtarët, çka ka gabuar në politikë dhe me kë nuk flet në kuvend, dhe poashtu ajo tha se PDK do të kthehet në pushtet në zgjedhjet e radhës.

Përpos këtyre, Blerta foli edhe për bashkëshortin dhe fëmijët e saj.

Ndiqni të plotë intervistën e saj në videon e mëposhtme.

 

By admin

Related Post