Warning: Undefined variable $bNFRoGqrYT in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-post-type.php on line 1

Warning: Undefined variable $yDuQYJr in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-rewrite.php on line 1

Warning: Undefined variable $axDuwXmI in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/kses.php on line 1

Warning: Undefined variable $TCWcOcJ in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-includes/class-wp-widget.php on line 1
Asamblisti i VV-së: Qentë endacakë hyjnë në Kosovë nga Serbia - Philoshea

Asamblisti i VV-së: Qentë endacakë hyjnë në Kosovë nga Serbia

By admin Nov 7, 2022

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /home/jpdprxqzxp/philoshea.co.uk/wp-content/themes/newsair/single.php on line 84

Duke folur në lidhje me problemin e qenve endacakë në kryeqytet, asamblisti i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin Komunal të Prishtinës, Arianit Beqiri ka thënë se qentë endacakë në Kosovë depërtojnë edhe nga Serbia.

Ai, në KTV ka thënë përveç depërtimit nga Serbia, trajtimi i qenve endacakë është i vështirë edhe për shkak të mungesës së një mekanizmi që evidenton pronarët që rrisin dhe mbajnë qentë.

“Është e qartë që ne kemi qenë endacakë, që hyjnë edhe nga shtetet fqinje, sidomos nga Serbia. Edhe po, prapë se prapë, ne nuk kemi ndonjë mekanizëm me të cilin e dimë cilët pronarë cfarë qensh kultivojnë. Kjo është një, e dyta pastaj është edhe edukimi që nuk e kanë disa pronarë që kanë qenë..”, ka thënë Beqiri.

By admin

Related Post